Search Engine Optimisation


WordVision heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met search engine optimisation. Dit heeft bij klanten binnen enkele weken tot aantoonbare verbetering in de vindbaarheid geleid, met een hogere ranking, meer hits en meer bezoekers tot gevolg.

 

In het bedrijfsleven is vinden en gevonden worden op internet tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van de marketingstrategie. Zonder goede website kunnen uw klanten u niet vinden, en zullen ze hun heil bij de concurrent gaan zoeken. Search engine optimisation is een hulpmiddel om ervoor te zorgen dat u, en niet uw concurrent, bovenaan de ranglijst van zoekmachines staat. Dit wordt gedaan door het (her)schrijven van webteksten op basis van één of meerdere keywords die vaak gebruikt worden door zoekende klanten en die de kern van uw dienst of boodschap vormen.

 

WordVision kan u helpen om uw website beter vindbaar te maken. Dit kan worden bereikt door uw webteksten vanaf nul te schrijven, of door bestaande teksten te herschrijven en optimaliseren op basis van door u aangeleverde keywords.

 

Via de contactpagina kunt u contact opnemen voor overleg over uw opdracht.