Over WordVision

 

Tijdens mijn studie Engelse Taal & Cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik veel ervaring opgedaan in het schrijven en redigeren van teksten, voornamelijk over literaire of geschiedkundige onderwerpen. Naast mijn studie heb ik de afgelopen jaren zowel voor werkgevers als voor mensen uit mijn privésfeer teksten geschreven, geredigeerd en vertaald. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn opgedane ervaring en kennis in te zetten voor mijn eigen tekstbureau.

 

Waarom "WordVision"?

WordVision staat voor kwaliteit en doeltreffendheid; voor teksten die prettig leesbaar zijn, zonder daarbij hun informatieve of persuasieve doel te verliezen. De visie van WordVision is gebaseerd op het feit dat alle teksten een doel hebben, en goede teksten hun doel sneller, beter en makkelijker bereiken. 

 

Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen schrijft goed. Wanneer u de teksten op uw website of geprinte media laat schrijven, herschrijven of vertalen door WordVision, verzekert u zich ervan dat uw teksten effectiever voor u zullen werken. Een goede webtekst trekt de aandacht van de lezer, houdt die vast en voorkomt zo het verloren gaan van uw boodschap. Een prettig leesbare folder promoot uw product en maakt meer los in lezers dan alleen de neiging om de dichtstbijzijnde prullenbak te zoeken.

 

Voor teksten die hun vak verstaan neemt u contact op met WordVision!