Portfolio


Onderstaande klanten hebben hun teksten laten (her)schrijven, vertalen of redigeren. Dit is wat zij te zeggen hebben over WordVision.


Klik op de afbeeldingen om direct voorbeelden te zien van wat WordVision voor u kan betekenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foxmountain

 

 

 

 

 

 

WebVragen

 

 Scouting Aarle-Rixtel

 

 

 Duchenne Parent Project

 

 

 

 

 

Eduvision (Vertalen van brochures)

"WordVision heeft voor Eduvision het volledige cursusaanbod (zo'n 400 cursusbrochures) vertaald van Nederlands naar Engels. Wij zijn zeer te spreken over de professionele houding en werkwijze van WordVision. De kwaliteit van de teksten is zeer goed en WordVision heeft de afgesproken deadline ruimschoots gehaald. Al met al een plezierige samenwerking!"Daily Deli Rotterdam (vertalen van website, menukaart, flyer)

In ons nieuwe lunchcafé in het Rotterdamse Katendrecht willen we zowel Nederlandse als anderstalige gasten goed kunnen informeren. Alle Nederlandstalige communicatiemiddelen - website, menukaart en flyers bijvoorbeeld - heeft WordVision daarom voor ons vertaald in het Engels. Luc houdt daarbij goed rekening met de stijl die we voor het café hebben ingezet, denkt mee en doet verbetervoorstellen. Bovendien werkt hij erg snel en secuur. Een erg fijne samenwerking!Foxmountain (Herschrijven en vertalen van webteksten)

"De Nederlandse tekst op de website van Foxmountain is volledig herschreven door WordVision. Hierdoor is de leesbaarheid verbeterd, zijn er enkele fouten uitgehaald en is de tekst geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit heeft positief effect gehad op het aantal bezoekers van onze website. Daarnaast is onze website nu ook in het Engels beschikbaar. Ook deze teksten zijn herschreven en vertaald door WordVision. Wij zijn erg tevreden over onze teksten en de Engelse vertaling!"WebVragen (Herschrijven en vertalen van webteksten)

"Wij zijn erg enthousiast over de wijze waarop WordVision onze teksten heeft geschreven. WordVision levert de teksten mooi en overzichtelijk aan. Als wij vragen hebben wordt er snel gereageerd en dat is fijn. Echt een aanrader!"Scouting Aarle-Rixtel (Tekst voor drie folders)

Duchenne Parent Project (Concepttekst voor voice-over)


Animatie: Foxmountain